Back to all Post

Vacanța la Muzeu

Muzeul  își deschide în curând porțile pentru o altfel de vacanță, ”Vacanța la Muzeu”!

            Începând din 3 iulie și până la 1 august , copiii între 6 și 14 ani sunt așteptați la atelierele de creativitate de la muzeu, unde timpul înseamnă altceva decât computer, tabletă, televizor. Ne vom împrieteni cu toții și vom realiza împreună lucruri interesante.Vom spune împreună povești și ne vom aduce aminte cu drag de bunicii și străbunicii noștri și de lumea lor.

            Activitățile propuse dau frâu liber imaginației și creativității: realizarea de obiecte decorative din diverse materiale, pictură pe diverse suporturi, modelaj în lut, cusături populare tradiționale.

            Ne propunem ca prin activitățile pentru copii din timpul vacanței de vară să contribuim la dezvoltarea creativității și imaginației lor, la apropierea lor de cultura tradițională și la familiarizarea lor cu elemente de istorie locală.

            Programul ”Vacanța la Muzeu” se desfășoară  la Galeria de Artă ”Ioan Sima”, strada Gh. Doja, nr.6.

            Înscrierile se fac la telefon 0260633200 (Galeria de Artă) sau  0260612223 (Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău). Taxa de participare este de 10 lei/copil/activitate. Se vor realiza 3 activități pe săptămână.

REGULAMENT

 

Add Your Comment

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău © 2022. All Rights Reserved
Politica de confidențialitate

X