Back to all Post

Tabăra de creație artistică de la Jebucu – 2022

Cea mai veche tabără de creație artistică din Sălaj, Tabăra de la Jebucu, a ajuns la cea de-a 27-a ediție. Vă invităm să urmăriți o scurtă retrospectivă a ceea ce a fost până acum și ce se întâmplă în prezent la Jebucu, incursiune făcută de către colegul nostru Szabo Attila.

Printre participanții la Tabăra de la Jebucu l-am întâlnit și pe primarul comunei Ip, László Márkus, aflat aici în calitate de artist plastic. Cum vede un primar comunitatea de la Jebucu, tabăra de pictură și dacă vrea să preia bunele practici de aici, aflați din discuția pe care o poartă cu colegul nostru Szabo Attila.

Continuăm seria de interviuri realizate la Jebucu cu artistul plastic Nagy Annamaria, care rememorează participările la edițiile anterioare, dar povestește și despre pasiunea sa pentru pictura pe pânză, eclipsată de profesarea artei în sticlă.

Am ajuns și la finalul seriei de interviuri avute cu artiștii plastici participanți la Tabăra de creație de la Jebucu din acest an. Colegul nostru Szabo Attila dialoghează cu Farkas Melinda, depănând amintiri și gânduri despre cum se poate transpune o priveliște superbă din sat pe pânză.

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău © 2022. All Rights Reserved
Politica de confidențialitate

X