Back to all Post

Muzeul se redeschide pentru public

Dragii noștri,

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău se redeschide pentru public începînd de mâine 26 mai 2020, ora 9:00. Programul de vizitare va fi între orele 9:00 – 17:00, de marți până duminică.

În conformitate cu Ordinul nr. 2855/830/2020, emis de Ministerul Culturii si Ministerul Sănătății, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară, vă rugăm să respectați următoarele reguli:

😷 Purtaţi mască (medicală sau non-medicală) pe întreaga durată a vizitei în muzeu. Pentru a asigura un nivel adecvat de protecţie, masca se poziţionează astfel încât să acopere integral nasul și gura.

🙌 Dezinfectaţi-vă mâinile şi încălţămintea folosind dezinfectantul pe bază de alcool şi covorul decontaminant sau folosiți botoşeii de unică folosinţă puse la dispoziţia dumneavoastră la intrare
↔️ Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 2 m faţă de ceilalţi vizitatori şi față de personalul muzeului cu care intraţi în contact.

➡️ Respectaţi circuitul de vizitare unidirecţional stabilit în interiorul sălilor de expoziţie, precum şi indicaţiile personalului de supraveghere
👨‍👩‍👧‍👦 Numărul maxim permis de vizitatori (prezenţi simultan) într-o sală de expoziţie este de 3 (trei) persoane (dacă nu sunt din aceeași familie)
🤧 Se interzice accesului în Muzeu a persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree)
🌡 Se interzice accesului în Muzeu a persoanelor care prezintă o temperatură peste 37,3°c sau care refuză să le fie verificată temperatura (termometrizarea va fi noncontact realizată de către personalul instituţiei special desemnat în acest sens).

De asemenea, muzeul nostru a pregătit și o serie de măsuri pentru prevenirea infectării cu coronavirus-ul COVID-19, astfel încât dumneavoastră să fiți în siguranță cum ar fi: plasarea la loc vizibil de anunțuri scrise privind regulile de distanțare fizică și cele de acces în muzeu; instalarea de automate pentru dezinfectarea mâinilor cu dezinfectat pe bază de alcool; stabilirea unor fluxuri de vizitare unidirecționale pentru facilitarea menținerii distanței fizice; dezinfecția regulată a suprafețelor; aerisirea periodică a încăperilor etc.

Respectarea regulilor ne ajută la menținerea unui mediu sigur pentru dumneavoastră. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la muzeu!

#muzeuzalau #zalau #museum #redeschidere

Add Your Comment

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău © 2022. All Rights Reserved
Politica de confidențialitate

X