Back to all Post

Muzeul se redeschide pentru public

Începând de mâine 12 februarie 2021, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău se redeschide pentru public  în conformitate cu decizia nr. 06/11.02.2021 a managerului MJIAZ, cu respectarea normelor impuse de Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj.

⏰Program de vizitare: marți – duminică 9-17

Pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară, vă rugăm să respectați următoarele reguli:

😷 Purtaţi mască (medicală sau non-medicală) pe întreaga durată a vizitei în muzeu. Pentru a asigura un nivel adecvat de protecţie, masca se poziţionează astfel încât să acopere integral nasul și gura.

🙌 Dezinfectaţi-vă mâinile şi încălţămintea folosind dezinfectantul pe bază de alcool şi covorul decontaminant sau folosiți botoşeii de unică folosinţă puse la dispoziţia dumneavoastră la intrare

↔️ Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 2 m faţă de ceilalţi vizitatori şi față de personalul muzeului cu care intraţi în contact.

➡️ Respectaţi circuitul de vizitare unidirecţional stabilit în interiorul sălilor de expoziţie, precum şi indicaţiile personalului de supraveghere
👨‍👩‍👧‍👦 Numărul maxim permis de vizitatori (prezenţi simultan) într-o sală de expoziţie este de 3 (trei) persoane (dacă nu sunt din aceeași familie)
🤧 Se interzice accesului în Muzeu a persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree)
🌡 Se interzice accesului în Muzeu a persoanelor care prezintă o temperatură peste 37,3°c sau care refuză să le fie verificată temperatura (termometrizarea va fi noncontact realizată de către personalul instituţiei special desemnat în acest sens).

Vă așteptăm la muzeu.

Decizie redeschidere muzeu[3522]

Add Your Comment

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău © 2022. All Rights Reserved
Politica de confidențialitate

X