Deschis de Marți până Duminică 9.00 - 17.00.
(Ultima intrare la ora 16.30) Luni închis.
Back to all Post

Muzeul se redeschide pentru public

Dragii noștri,

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău se redeschide pentru public începînd de mâine 26 mai 2020, ora 9:00. Programul de vizitare va fi între orele 9:00 – 17:00, de marți până duminică.

În conformitate cu Ordinul nr. 2855/830/2020, emis de Ministerul Culturii si Ministerul Sănătății, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară, vă rugăm să respectați următoarele reguli:

😷 Purtaţi mască (medicală sau non-medicală) pe întreaga durată a vizitei în muzeu. Pentru a asigura un nivel adecvat de protecţie, masca se poziţionează astfel încât să acopere integral nasul și gura.

🙌 Dezinfectaţi-vă mâinile şi încălţămintea folosind dezinfectantul pe bază de alcool şi covorul decontaminant sau folosiți botoşeii de unică folosinţă puse la dispoziţia dumneavoastră la intrare
↔️ Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 2 m faţă de ceilalţi vizitatori şi față de personalul muzeului cu care intraţi în contact.

➡️ Respectaţi circuitul de vizitare unidirecţional stabilit în interiorul sălilor de expoziţie, precum şi indicaţiile personalului de supraveghere
👨‍👩‍👧‍👦 Numărul maxim permis de vizitatori (prezenţi simultan) într-o sală de expoziţie este de 3 (trei) persoane (dacă nu sunt din aceeași familie)
🤧 Se interzice accesului în Muzeu a persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree)
🌡 Se interzice accesului în Muzeu a persoanelor care prezintă o temperatură peste 37,3°c sau care refuză să le fie verificată temperatura (termometrizarea va fi noncontact realizată de către personalul instituţiei special desemnat în acest sens).

De asemenea, muzeul nostru a pregătit și o serie de măsuri pentru prevenirea infectării cu coronavirus-ul COVID-19, astfel încât dumneavoastră să fiți în siguranță cum ar fi: plasarea la loc vizibil de anunțuri scrise privind regulile de distanțare fizică și cele de acces în muzeu; instalarea de automate pentru dezinfectarea mâinilor cu dezinfectat pe bază de alcool; stabilirea unor fluxuri de vizitare unidirecționale pentru facilitarea menținerii distanței fizice; dezinfecția regulată a suprafețelor; aerisirea periodică a încăperilor etc.

Respectarea regulilor ne ajută la menținerea unui mediu sigur pentru dumneavoastră. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la muzeu!

#muzeuzalau #zalau #museum #redeschidere

Add Your Comment

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău © 2020. All Rights Reserved
Politica de confidențialitate

X